Så här jobbar vi med 4WeekWeb-paketet

Paketet för dig som är redo för att skapa en skräddarsydd och komplett webbplats som dina kunder kommer att älska. 
 • Vecka 1

  Vi träffas på ett lugnt möte, personligen eller via Skype, där vi analyserar dina behov och önskemål. Du visar upp exempel på tre andra webbplatser du tycker om så jag får en idé om vad du gillar och vi bestämmer en sidstruktur (5 sidor).

  Om du inte redan har det så hjälper jag dig att köpa en url-adress*1 och beställa webbhotell*2 samt konfigurera de mailadresser du behöver. Sedan inhandlar vi ett tema*3 som jag installerar på plattformen WordPress och så lägger jag upp strukturen på webbplatsen.

  För att designen ska bli optimal behövs bra bildmaterial och en skräddarsydd grafisk profil som hjälper till att kommunicera det speciella med just ditt företag och utmärka dig i mängden. Jag löser det tillsammans med mina kollegor*4.

  *1) www.minwebbplats.se | *2) plats på internet där vi publicerar sidan | *3) designmall

  *4) Designpaketet och fotopaketet beställs innan vi påbörjar 4 week web så att allt är redo under v2. 

 • Vecka 2

  Du lämnar in en idéskiss för sidlayout och jag börjar att bygga därefter med platshållare för text/foto. På så vis får du snabbt en känsla av slutresultatet och det är lättare för dig att förbereda innehållet. Tillsammans utvärderar vi och jag ger input på eventuella justeringar.

  Jag hjälper dig att installera Google Analytics och Facebook-pixeln samt att skapa ett konto för nyhetsbrev med popup-formulär på sidan. Om du önskar ha ditt Instagramfeed på sidan så ordnar vi det, lika så en banner som informerar om kakor.

 • Vecka 3

  Det är dags att tillhandahålla mig allt slutgiltigt innehåll i form av texter, foton, logga och andra grafiska element.

  Tillsammans ser vi över diverse ändringar. När du är nöjd är det dags att göra sidan responsiv så att den syns lika bra i mobilen och plattan som i datorn. 

 • Vecka 4

  Nu har du en snygg och användarvänlig webbplats! Tack vare temat vi arbetar med så är det enkelt för dig själv att uppdatera text och foto. Jag ger dig en 1h genomgång i hur det fungerar. Du har också tillgång till kontinuerliga systemuppdateringar som är viktiga att göra för webbens säkerhet. Föredrar du att lämna över det så erbjuder jag självklart support.